Ny smell for Larvik - kapteinen forlater klubben

Spillerflukten fortsetter fra håndballklubben Larvik etter den økonomiske krisen. Nå har kaptein Emilie Christensen signert for en ny klubb.

KLAR FOR NY KLUBB: Emilie Christensen forlater Larvik. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
KLAR FOR NY KLUBB: Emilie Christensen forlater Larvik. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Christensen ønsker overfor Østlands-Posten ikke å røpe hvilken klubb det dreier seg om, men ifølge lokalavisen blir Ungarn neste stopp for Larvik-profilen.

Går til FTC

Etter det TV 2 erfarer går Christensen til Budapest-klubben FTC, som er Ungarns nest beste lag etter Györ.

FTC-playmaker Nerea Pena går til Tor Odvar Moens Siófok i sommer, og Christensen blir den spanske stjernens erstatter i FTC.

– Enn så lenge vil jeg ikke kommentere hvor jeg skal, men det stemmer at jeg har signert for ny klubb, sier Christensen til ØP.

Kapteinen har spilt for Larvik de to siste sesongene og så inntil nylig for seg å bli i Vestfold-klubben. Den økonomiske krisen som rammet klubben har snudd om på det.

Samtlige spillere ble tidligere i år fristilt fra sine kontrakter. Samtidig kom det beskjed om at klubben kom til å gå konkurs.

Åtte ut - tre usikre

Christensen er den åttende spilleren som bekrefter at hun forlater Larvik. I tillegg er tre andre usikre.

Det er bekreftet at Mari Molid, Hege Løken, Mathilde Rivas-Toft, Maria Hjertner, Karoline Lund, Martine Wolff og Mari Finstad Bergum alle forsvinner.

I tillegg er June Andenæs, Guro Rundbråten og Marte Sirén Figenschau svært usikre på om de kommer til å fortsette i klubben.

Onsdag avslutter Larvik grunnserien i årets eliteserie mot Storhamar.

(©NTB)