GRAVID: Heidi Løke får sitt tredje barn til våren. Foto: Carina Johansen
GRAVID: Heidi Løke får sitt tredje barn til våren. Foto: Carina Johansen

Gravid Løke til TV 2: – Jeg skal tilbake

Håndballstjernen delte gladnyhet på Instagram.

Heidi Løke (38) venter barn med kjæresten Stian Bodin Sundal (29) i april. Vipers- og landslagsstjernen delte selv gladnyheten på sin Instagram-profil tirsdag.

Løke har kontrakt i Vipers til 2023 og har tenkt seg tilbake på banen.

– Vi er selvfølgelig veldig glade, sier Løke til TV 2.

Hun er fast bestemt på at hun skal tilbake på håndballbanen etter fødselen.

– Hvis du tror jeg skal legge håndballen på hylla nå, så er ikke det tilfellet.

– Dette er ikke det siste vi har sett av Heidi Løke på håndballbanen?

– Det er det ikke. Jeg elsker jobben min og jeg har ikke lyst til å slutte. Jeg har det kjempegøy. Jeg vet at jeg kan trene bra under svangerskap og komme bra tilbake. Det kan selvfølgelig ta litt tid. Jeg føler kroppen er fin og så lenge alt går bra med fødsel, så skal det ikke være noe problem å komme tilbake nå heller, sier 38-åringen.

– Det er ikke så lenge til et OL heller. Det er i 2024, det er to år til og det er perfekt, sier Løke og ler.

– Du utelukker ikke OL altså?

–Nei, jeg gjør ikke det, slår hun fast.

Fra før har Løke to sønner.

Gro Hammerseng-Edin, TV 2s håndballekspert gleder seg på Løkes vegne.

– Det er bare å gratulere med en utrolig god nyhet. Og dette er i god Løke-ånd med mange unger, sier Hammerseng-Edin og viser til at Løke er en av syv søsken selv.

– Jeg er veldig glad på deres vegne. Og jeg er overbevist om at hun ikke har noen planer om å legge håndballskoa på hylla, men at vi kommer til å se Heidi Løke på håndballbanen igjen etter den tredje fødselen. Og trolig nok på mye kortere tid enn det jeg brukte, sier hun.

Løke har ikke vært på banen for for Vipers hittil denne sesongen. Den siste kampen hun spilte for klubben var Champions League-finalen 30.mai.

– Alle vi i Vipers er kjempeglade på Heidi og familiens vegne, og vi ønsker de alle lykke til i den spennende tiden som kommer, skriver klubben på sin hjemmeside.

Håndballjentene skal spille VM i Spania i desember. Løke blir derfor ikke å se i troppen. Den siste landskampen hun spilte var EM-finalen i 2020 da håndballjentene tok gull.

Relatert

Mer innhold fra TV 2