Marit Malm Frafjord (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/NTB scanpix)
Marit Malm Frafjord (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/NTB scanpix)

Frafjord forlenget med Viborg

Marit Malm Frafjord har forlenget sin kontrakt med den danske håndballklubben Viborg med to år. Den nye avtalen gjelder til sommeren 2015.

– Jeg er veldig fornøyd med min beslutning om å forlenge. Jeg har det veldig godt her og trives med jentene på laget. Samtidig har jeg spent på å se hvordan Oskar Oskarsson kan utvikle meg og laget, sier den 27-årige strekspilleren til lagets nettsted.

– Framtiden ser lys ut med et lag som kan gjøre det riktig godt i Europa. Det gleder jeg meg til å være en del av.

Sportssjef Susanne Munk Wilbek legger vekt på Frafjords status som kontinuitetsbærer i laget.

– Laget vårt er i en oppbyggingsfase, og her ser vi Marit som en viktig del av kontinuiteten. Hun er en bomsterk spiller i begge ender av banen og ikke minst et fast holdepunkt i vårt sterke 6-0-forsvar. Dessuten bidrar hun med masse internasjonal rutine og erfaring, så vi er meget glade for forlengelsen, sier hun.

Tapte mot Midtjylland
Med Amanda Kurtovic tilbake etter skulderskade og Marit Malm Frafjord nysignert på forlenget kontrakt hadde Viborg sjansen til å innta tabelltoppen, men det ble tap mot Midtjylland onsdag.

Toppkampen i dansk håndball fikk en dramatisk slutt. Frafjord reduserte til 24-25 med sitt første mål i kampen, men gjestene greide å tette igjen i sluttsekundene og reiste fra Viborg med fire poengs luke på tabelltopp.

Viborg er eneste lag som har tatt poeng fra Midtjylland denne sesongen, så onsdagens kamp avgjorde sannsynligvis kampen om seriegullet.

Kurtovic scoret tre i comebacket
Kurtovic scoret tre ganger i sitt comeback, men det var Midtjylland som ledet det meste av kampen. Sabine Englert storspilte i målet, og Viborg tok sin første timeout på 2-7 i første omgang.

Det ble jevnere etter hvert, men det sto 12-15 ved pause. Midtjylland ledet med fem mål så sent som på 17-22, men Viborg avsluttet lokaloppgjøret best, uten at det ble poeng ut av det.

(©NTB)

Mer innhold fra TV 2