Kolstad med sjokktap – Fjellhammer sikret sluttspillplass

Kolstad var så langt ubeseiret i Rema 1000-ligaen. Så møtte de Fjellhammer.

NEDERLAG: Kolstad-trener Christian Berge måtte se laget gå på sesongens første tap i serien. Bildet er tatt i en tidligere anledning. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Kolstad - Fjellhammer 32-33 (20-14)Kolstad stod med 19 av 19 seire før hjemmekampen mot Fjellhammer onsdag.Kolstad, som sikret seriegullet i forrige runde, hadde god kontroll i første omgang og ledet med seks mål til pause.Men over i andre omgang snudde bortelaget og trener Robert Hedin kampen til 30-28. De holdt Kolstad unna helt til dommeren siste sekund.Fjellhammer vant kampen 33-32 og ga Kolstad en på tryn