Gunnarsson skuffet over Judas-stempel

Niklas Gunnarsson erter opp Odd og Skien når han går til Vålerenga 1. januar. Odd-spilleren omtales som «Judas».

– Odd betyr – og har betydd – utrolig mye for meg. Derfor blir jeg utrolig skuffet og trist når jeg leser på Facebook og Twitter. Der blir jeg blant annet kalt Judas, og jeg er da ingen Judas. Jeg har stilt opp på alt av dugnader for klubben, trent lag, vært på kjøpesenter og skolebesøk for Odd, sier Gunnarsson til Telemarksavisa.

Gunnarsson skrev treårig kontrakt med Vålerenga tirsdag. Odd får ikke penger for 22-åringen utover rundt 200.000 kroner i utdanningskompensasjon. Selv forsvarer Gunnarsson overgangen med at han trenger nye impulser, nytt miljø og har familie i Oslo.

Ekstra betent blir overgangen ettersom Gunnarsson fikk kontrakt med Odd som «min spiller», der folk utenfor klubben bidro til å gi porsgrunnsgutten kontrakt. Nå går det mot lite spilletid i sesonginnspurten.

– Vi driver selvfølgelig ikke spillerutvikling for Vålerenga, og Niklas vil bare få spille hvis jeg absolutt må bruke ham. Det er synd å miste Niklas. Han har god treningskultur og han er telemarking, sier Odd-trener Dag-Eilev Fagermo til TA.

– Men jeg er skuffet over at han sier han skal prate med Odd igjen i oktober, for så å signere for Vålerenga. Vi visste ingen ting før vi fikk en telefon fra Vålerenga et kvarter før det ble offentliggjort. At han ikke kan være ærlig mot meg og Odd synes jeg både er rart, skuffende og dårlig. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2