Gunnarsson: – Oi, 1 million?

Veigar Páll Gunnarsson sier at han ble overrasket over beløpet Vålerenga fikk kjøpe ham for fra Stabæk i 2011.

Islendingen var innkalt som vitne i Asker og Bærum tingrett onsdag. Han fortalte at han kort tid etter VIF-overgangen ble informert om kjøpesummen av en journalist.

– Han fortalte meg om at jeg ble solgt for 1 million kroner og lurte på hva jeg syntes om det. Jeg tenkte «er jeg verdt så lite? Oi, 1 million, liksom», forklarte Gunnarsson.

Han ble på samme tidspunkt informert om at Vålerenga hadde avtalt å betale 4 millioner kroner for en opsjon i Herman Stengel, men hadde ikke noe synspunkt på den summen.

Gunnarsson forklarte seg grundig om hvordan han sommeren 2011 ønsket å gå til Rosenborg, mens Stabæk vegret seg mot å slippe ham til trønderne. Lønnstilbudet fra RBK var ifølge angriperen betydelig bedre enn Vålerengas, men Stabæk hevdet at de var tilbudt en høyere overgangssum av Oslo-klubben.

– Rosenborg hadde tilbudt meg 3 millioner kroner, Vålerenga 2,4 millioner. Jeg sa at jeg ville til Rosenborg, men at dersom Vålerenga kunne tilby meg det samme, kom jeg sikkert til å reise dit. Jeg var over 30, hadde barn og trivdes veldig godt i Oslo. Jeg ville heller bli i Stabæk, en klubb jeg trivdes veldig godt i, enn å dra til Vålerenga til samme lønnsbetingelser som i Stabæk, sa Gunnarsson. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2