Gir Wieghorst lov til å snakke med VIF

Danmarks fotballforbund (DBU) har gitt U21-landslagstrener Morten Wieghorst lov til å gå i samtaler med Vålerenga om trenerjobben i Oslo-klubben.

Wieghorst er blant de tre kandidatene VIF står igjen med i jakten på en ny hovedtrener.

– Vi har gitt Vålerenga lov til å snakke med Morten Wieghorst. Det kan jeg bekrefte. Vi vil ikke hindre ham fra å snakke med andre som har noe interessant å tilby, sier DBUs generalsekretær Jim Stjerne Hansen til sporten.dk.

Den tidligere Nordsjælland-treneren har kontrakt som danskenes U21-sjef fram til neste sommer. Forbundet har den siste tiden vært i samtaler med 41-åringen om en forlengelse.

Vålerenga har vært på utkikk etter en ny trener siden fotballklubben skilte lag med Martin Andresen etter årets sesong. Etter å ha gjennomgått en lang liste med trenernavn står det kun tre igjen på blokka. Den neste treneren blir uansett skandinavisk.

– Vi ligger bra an med å finne en ny Vålerenga-trener, og nå gjenstår vi med tre kandidater – en norsk, en svensk og en dansk. Men du får meg ikke til å si noen navn, sier styreleder Åge Petter Christiansen i Vålerenga Fotball til Dagsavisen. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2