Fullt kaos rundt Suárez

Arsenal vurderer å by 49 millioner pund for Luis Suárez. Andre hevder spissen skal i nye samtaler med Liverpool-manager Brendan Rodgers.

Kaoset rundt uruguayaneren synes ingen ende ha. Onsdag kom det først meldinger om at Suárez plutselig ville bli én sesong til på Anfield. Etter landskampen mot Japan kom kontrameldingen. Suárez dementerte sitatet fra en avis i hjemlandet.

Torsdag fortsetter forvirringen rundt Liverpool-stjernen. Lokalavisen Liverpool Daily Post hevder Suárez skal i samtaler med manager Brendan Rodgers i løpet av 24 timer. Avisen hevder det ser ut til at angriperen blir på Anfield.

Liverpool-eier John W. Henry har vært kategorisk på at Suárez ikke blir solgt til en rival i Premier League. Arsenal har fått to bud avvist. Nå vurderer London-laget å øke budet til hele 49 millioner pund (ca. 450 mill. kroner).

Ifølge Telegraph har ikke Arsenal gitt opp et kjøp av den omdiskuterte Liverpool-angriperen. Rodgers har tvunget Suárez til å trene på egen hånd den siste tiden. Manageren vil også kreve en unnskyldning før den tidligere Ajax-spissen får spille kamper igjen.

Arsenal-ledelsen skal ha diskutert ulike muligheter for å sikre seg Suárez. Spørsmålet de trolig stiller seg i London er hvor Liverpools smertegrense går. Samtidig har Liverpools eier vært krystallklar på at Suárez ikke selges til «Gunners». (©NTB)

Mer innhold fra TV 2