Fotballryktene: – Har fått tilbud om å hente Firmino

Og Arsenal snuser på flere spillere.

TILBAKE TIL ENGLAND? Roberto Firmino kan gjøre comeback i Premier League. Foto: Patrick Steiner / BILDBYRÅN
TILBAKE TIL ENGLAND? Roberto Firmino kan gjøre comeback i Premier League. Foto: Patrick Steiner / BILDBYRÅN

Følg overgangene løpende på tv2.no/overganger

Arsenal har fått en liten knekk de to siste kampene og har falt ned til 4. plass i Premier League. Nå er London-klubben i markedet for å styrke stallen før siste halvdel av sesongen. 

Det har versert rykter rundt Brentfords Ivan Toney i lang tid. Nå kan Chelsea gi Arsenal kamp om stjernespissen. Ifølge Independent vil blåtrøyene prøve å selge unna spillere for å få råd til Toney. Brentford vil ha rundt 1,2 milliarder kroner for Toney. 

Litt billigere blir det nok å hente Evertons midtbanespiller Amadou Onana, Han er på Arsenals ønskeliste, skriver Talksport. London-klubben har sågar sendt en forespørsel til Everton, melder nettstedet. 

Arsenal forbereder også et bud på Ajax-talentet Jorrel Hato, skriver Telegraph. Den nederlandske 17-åringen kan brukes både som midtstopper og venstreback. Det blir i så fall ikke første gang Arsenal henter lovende forsvarsspillere fra Ajax. Jurrien Timber kom i sommer, men en skade har spolert store deler av Timbers sesong.   

Fulham er blant klubbene som har fått tilbud om å hente Roberto Firmino tilbake til Premier League. 32-åringen ønsker å forlate Al-Ahli, skriver Talksport

Jadon Sancho nærmer seg en låneovergang til gamleklubben Borussia Dortmund. Tyskerne ønsker å sikre seg en opsjon på kjøp etter låneoppholdet. Rundt 320 millioner kroner vil det koste Dortmund å hente Sancho tilbake, skriver Football Insider. Sancho gikk i sin tid motsatt vei for rundt 800 millioner kroner.

Mye tyder på at en annen dyrkjøpt mann - Anthony Martial - forlater de røde djevlene etter sesongen. Manchester United vil neppe forlenge med den 28 år gamle franskmannen. Dermed kan han forlate klubben gratis i sommer, skriver ESPN.