Zlatan berget poeng for PSG

Paris Saint German var i store vanskeligheter på hjemmebane mot Lorient i den første serierunden i Frankrike. Så dukket Zlatan Ibrahimovic opp.

FØRSTE MÅL: Zlatan Ibrahimovic brukte ikke mer enn to minutter før han viste alle PSG fans at han er i scoringsform.  (Foto: NICHOLAS KAMM/Afp)
FØRSTE MÅL: Zlatan Ibrahimovic brukte ikke mer enn to minutter før han viste alle PSG fans at han er i scoringsform. (Foto: NICHOLAS KAMM/Afp)

Kampen åpnet på verst tenkelig vis for PSG. Etter bare fire minutter scoret Maxwell selvmål, og bortelaget Lorient var i ledelsen i Paris. På overtid av den første omgangen scoret Jeremy Aliadere 2-0 for Lorient, og et stjernespekket Paris Saint German hadde en lang vei å gå for å snu kampen. 64 minutter ut i 2. omgang dukket Zlatan Ibrahimovic opp, og reduserte til 2-1. Hjemmelaget kjørte deretter på for en utligning, men de