Walcott og Sjevtsjenko sliter med skader

Både Theo Walcott og Andrej Sjevtsjenko er tvilsomme til den avgjørende kampen mellom England og Ukraina.

walcott sjevtsjenko
walcott sjevtsjenko

Theo Walcott måtte søndag forlate England-treningen tidlig med en stram lårmuskel. Spørsmålet er om han kan spille siste gruppekamp mot Ukraina.

Ifølge Sky Sports forlot Arsenal-vingen treningen på stadion i polske Krakow tidlig grunnet en kjenning i låret. Walcott har fra før slitt en del med lårskader de siste årene.

23-åringen var helt avgjørende for England da han som innbytter gjorde ett mål og ga en målgivende pasning på Danny Welbeck vinnermål i 3-2-seiren mot Sverige fredag.

Mot slutten av kampen så det ut til at Walcott slet med en skade, men han fullførte oppgjøret. Skulle han bli klar til kamp, er det mange som mener at han bør spille fra start framfor James Milner.

Les også: Wayne Rooney endelig kampklar for England - drømmer om EM-triumf

England trenger bare ett poeng mot vertsnasjonen Ukraina for å gå videre fra gruppe D med kvartfinalebillett.

Da vil det være beleilig at Ukraina kanskje står uten sin største stjerne, Andrej Sjevtsjenko.

Sjevtsjenko, som scoret begge målene i Ukrainas 2-1-seier mot Sverige, blir kanskje heller ikke å finne på banen. Søndag, to dager før kampen, sto han over Ukrainas trening grunnet en kneskade.

– Han har fått en smell i kneet i begge kampene vi har spilt. Det har kommet væske i kneet, som gjør at det er vondt, forklarte en talsmann for det ukrainske landslaget.

(©NTB)

Mer innhold fra TV 2