BRØD OG SIRKUS: I TV-serien «Ære Være» blir garantert hovedtrener Dag Eilev Fagermo og sportssjef Joacim Jonsson sentrale aktører. Foto: TV 2
BRØD OG SIRKUS: I TV-serien «Ære Være» blir garantert hovedtrener Dag Eilev Fagermo og sportssjef Joacim Jonsson sentrale aktører. Foto: TV 2

Vålerenga blir TV-serie: Lover unikt innblikk bak kulissene

Vålerenga varsler innblikk i klubben på godt og vondt i det som blir en TV-serie som publiseres fortløpende på TV 2s plattformer.

Om 24 dager braker alvoret løs i Eliteserien: Dag-Eilev Fagermo og Vålerenga skal blant annet yppe seg med den ypperste eliten i norsk fotball, og på veien dit skal TV-kameraene henge tett på.

I disse dager starter nemlig TV-opptakene av det man håper skal gi et unikt innblikk i Eliteserie-klubben Vålerenga.

TV-serien har fått tittelen «Ære Være» og planen er at serien skal publiseres fortløpende på TV 2s plattformer. Første episode på TV 2 Play er planlagt publisert 31. mars.

– Dette er et prosjekt vi gleder oss veldig til å være med på. «Ære Være» skal vise Vålerenga – på godt og vondt. Våre supportere og folk generelt vil få et unikt innblikk i garderobemiljøet, og de får se hva vi driver med på tvers av Vålerenga Fotball Elite, sier daglig leder Erik Espeseth.

– Modig konsept

I Vålerenga håper man at «Ære Være» skal være med på å vise at Oslo-klubben er langt mer enn bare det som skjer på selve fotballbanen i 90 minutter.

–  Serien vil komme så tett på oss som overhodet mulig. TV 2 vil være til stede når det skjer ting og gi et ærlig bilde av livet som Vålerenga-spiller og som trener og ansatt, sier Erik Espeseth.

I TV 2 er sportsredaktør Vegard Jansen Hagen strålende fornøyd med at Oslo-klubben åpner opp. I tillegg til at det er mulig med fortløpende publisering gjennom uka på TV 2s plattformer når ting skjer, er planen en ukentlig episode fredager på TV 2 Play.

– Vi i TV 2 er veldig fornøyde med å ha sikret oss senderettighetene til dette konseptet. Formatet er spennende og modig, og fører oss tettere på en av Eliteserien største klubber. Vi ønsker at dette skal være med på å løfte folkebevegelsen norsk fotball som helhet, sier Jansen Hagen.

I Vålerenga håper man TV-serien skal bidra til et enda større trøkk rundt klubben.

– Vi har en gjeng seriøse idrettsutøvere som trener mye, men som også kan ha det morsomt sammen. Forhåpentligvis vil serien også ha en positiv effekt kommersielt med tanke på å få på plass flere samarbeidspartnere, og ikke minst flere folk på stadion underveis i sesongen, sier Erik Espeseth.