United ydmyket Arsenal

Holdt lekestue på Emirates og vant 3-1.

FEIRER NUMMER TO: Darren Fletcher kommer stormende til Nani og Wayne Rooney etter at duoen samarbeidet om 2 0 målet til United. Nani og Rooney var begge strålende på Emirates, og lekte til tider med Arsenal forsvaret. (Foto: TOM HEVEZI/AP)
Nani (Foto: TOM HEVEZI/AP)
MED PEKEFINGEREN MOT TOPPEN: Wayne Rooney vet hvor han vil og kommer til å score mål i engelsk fotball også i mange år framover. (Foto: ANDREW YATES/AFP)
Wayne Rooney og Cesc Fabregas
Cesc Fabregas (Foto: ADRIAN DENNIS/AFP)

Arsenal - Manchester United 1-3 Vi fulgte kampen minutt for minutt i vårt livesenter. Arsenal ble et par hakk for små da Manchester United gjestet Emirates søndag. United kjørte over Arsène Wengers menn i toppkampen, og vant hele 3