Strand Larsen med mål og assist for Celta Vigo

Jørgen Strand Larsen i storslag i sjumålsthriller mot Real Betis.

Real Betis - Celta Vigo 3-4

Se sammendrag i videovinduet øverst!

Celta Vigo hentet inn angriperen Haris Seferovic på tampen av overgangsvinduet, men Jørgen Strand Larsen fikk tillit på topp i lørdagens hjemmemøte med Real Betis.

Strand Larsen tok godt vare på muligheten og markerte seg med både mål og assist mot Betis.

Tar rennefart – blir sendt rett av

Allerede etter seks minutters spill møtte Strand Larsen et innlegg på første stolpe, og den tidligere Sarpsborg-spilleren hamret Celta Vigo i ledelsen på volley.

Real Betis brukte 17 minutter på å snu kampen til 2-1 etter scoringer av Juanmi og Sergio Canales, og Sevilla-laget hadde flere gode muligheter til å score flere, men mot spillets gang lobbet Gabriel Veiga inn 2-2 for Celta Vigo med tre minutter igjen av første omgang.

Ti minutter inn i andre omgang var kampen snudd igjen. Jørgen Strand Larsen ble tredd gjennom til høyre og spilte ballen 45 grader ut til Gabriel Veiga, som scoret sitt andre mål for kampen med 3-2.

Drøyt timen inn i oppgjøret ble Strand Larsen byttet ut, og noen få minutter senere headet Joseph Aidoo inn 4-2 for Celta Vigo.

– Det der er en klikkvinner!

Real Betis reduserte til 3-4 på et straffespark fra Nabil Fékir, men vertene hadde ikke mer å komme med. På overtid ble Betis' Luiz Felipe utvist etter å ha slått ballen ut av hendene på Iago Aspas, som gikk ned. I etterkant ble det tumulter både på banen og benken.

Strand Larsen står med to La Liga-mål etter overgangen fra Groningen i fjor sommer.

Med seieren klatrer Celta Vigo opp på ellevteplass på tabellen før resten av La Liga-runden. Real Betis ligger på sjetteplass.