Stengte spill på Benitez-sparken

En britisk bookmaker stengte onsdag for nye veddemål på at Liverpool-manager Rafael Benitez skal få sparken, noe som vanligvis betyr at vedkommendes dager i jobben er talte. Klubben avfeier ryktene.

Rafael Benitez  (Foto: PHIL NOBLE/REUTERS)
Rafael Benitez (Foto: PHIL NOBLE/REUTERS)

William Hill ga tirsdag hele 21,0 i odds på at Benitez skal bli neste manager som forlater jobben i engelsk eliteserie. Men usedvanlig mange spill strømmet inn. Oddsen ble gradvis redusert helt ned til 2,0, og så ble det stengt for videre veddemål.

- Volumet er uhørt. Vi blir veldig overrasket om han fortsatt er manager ved midnatt søndag, sa en talsmann for bookmakerfirmaet.

Liverpool-ledelsen avfeier dette.

- Vi er klar over ryktene og spekulasjonene som har fløyet mens vi er i Madrid (for å spille mesterliga), men det stemmer rett og slett ikke. Rafa Benitez er ikke i ferd med å få sparken, sa en kilde i klubben til nyhetsbyrået PA.

Benitez skal ha avvist flere forslag til en ny fireårskontrakt. Han skal være misfornøyd med at han har for lite kontroll over spillerkjøp. Den siste tiden har også håpet om at klubben endelig skal ta sin første serietittel siden 1990 blitt kraftig svekket. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2