Maicon (Foto: VINCENZO PINTO/AFP)
Maicon (Foto: VINCENZO PINTO/AFP)
Maicon (Foto: Luca Bruno/AP)
Maicon (Foto: Luca Bruno/AP)

Se drømmescoringen som senket Juventus

Maicons sirkusnummer senket Juventus.

Inter - Juventus 2-0:

Selv med spill mot ti mann i over en omgang, så det vanskelig ut for Inter. Men midtstopper Maicon tok ansvar og senket Juventus 2-0 fredag kveld.

Scoringen var av det spektakulære slaget: Brasilianeren sto i returrommet og tok ned en høy ball etter et hjørnespark. Han trikset noen ganger før han dro til på volley. Juventus-keeper Gianluigi Buffon sto bare å måpte.

Han fikk nettkjenning kvarteret før full tid, og på overtid la Samuel Eto'o på til 2-0. Det ga en komfortabel seier, men fansen ble holdt lenge på pinebenken.

Det sørger for at Inter fortsatt er med for fullt i den italienske tittelstriden. Storklubben så ut til å cruise inn til seriegullet tidligere i år, men John Arne Riises Roma har yppet seg.

Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Trepoengeren i toppkampen mot Juventus gjør at Inter igjen er serieleder, to poeng foran Roma.

Riise og co. kan ta over tabelltoppen igjen søndag, men da må erkerival Lazio slås.

Inter fikk god hjelp av Juventus fredag. Midtbanespiller Mohamed Sissoko fikk se sitt andre gule kort ti minutter før pause, og måtte dermed ta en tidlig dusj.

Men selv i spill mot ti mann klarte ikke Inter å få hull på målbyllen. Goran Pandev, Diego Milito, Samuel Eto'o og de andre stjernene forsøkte seg alle uten hell.

Maicon (Foto: VINCENZO PINTO/AFP)
Maicon (Foto: VINCENZO PINTO/AFP)

(©NTB)

Mer innhold fra TV 2