RYSTET: Cristiano Ronaldos barn opplever noen ganger tøffe ting på skolen, ifølge Georgina Rodriguez. Foto: Ahmed Yosri
RYSTET: Cristiano Ronaldos barn opplever noen ganger tøffe ting på skolen, ifølge Georgina Rodriguez. Foto: Ahmed Yosri

Ronaldos samboer: – Barn slått på skolen

Georgina Rodriguez (29) åpner opp om barnas skolehverdag i Saudi-Arabia.

Cristiano Ronaldo meldte i desember i fjor overgang til saudiarabiske Al Nassr og tok med seg familieflokken til Midtøsten.

Det har ikke blitt en smertefri overgang for barna, skal man tro samboer Georgina Rodriguez.

I det spanske talkshowet «El Hormiguero» avslører kjæresten at de noen ganger er involvert i slåsskamper på skolen.

– Det er noen ganger at barna blir slått på skolen. En av sønnene mine kom gråtende til meg en dag og sa: Mamma! En gutt slo meg, forteller Rodriguez, gjengitt av Blick.

NY ARENA: Cristiano Ronaldo og Georgina Rodriguez med familien under portugiserens velkomst i Al Nassr. Foto: Jorge Ferrari
NY ARENA: Cristiano Ronaldo og Georgina Rodriguez med familien under portugiserens velkomst i Al Nassr. Foto: Jorge Ferrari

Rodriguez sier hun håndterte situasjonen ved å oppfordre til å ikke ta igjen. Dette praktiserer hun også innad i familien, det er ikke fritt for at Ronaldos barn krangler seg imellom, men Rodriguez lærer dem til å ikke besvare vold med mer vold.

– Selvfølgelig, jeg sier så mange ganger til dem at de ikke skal slå. Når du blir slått, ikke slå dine søsken, bare si ifra til meg. Fordi hvis du slår han, og du blir slått, må jeg straffe begge to. Men hvis du blir slått, og du ikke slår tilbake, må jeg ikke straffe deg. Selvfølgelig er det noen svært udannede barn på skolen.

Videre forteller Rodriguez at familien trives veldig godt i Saudi-Arabia, og at de opplever landet som trygt. Og til tross for et luksuriøst liv er hun en streng mor, særlig ved middagsbordet.

– Hvis de ikke spiser maten sin viser jeg dem videoer av sultende barn og forklarer at det samme kan skje med dem.

Ronaldos samboer avslører flere detaljer om familielivet i Netflix-serien «I Am Georgina». Der har hun blant annet åpnet opp om da stjerneparet mistet deres nyfødte sønn.

– Dette året har jeg opplevd det beste og det verste øyeblikket i livet samtidig. Liver er hardt, og det går videre. Jeg har grunner til å gå videre og være sterk, sier hun i en video Netflix har delt.

Det var Ronaldo som motiverte henne til å tenke fremover.

– Han sa: «Gio, kom deg videre i livet. Det vil være bra for deg», sier Rodriguez.

Stjerneparet møttes tilbake i 2016. Sammen har de fått barna Alana Martina og Bella Esmeralda.

I tillegg er hun stemor til eldstesønn Cristiano Junior. De har også barna Mateo og Eva, som de har fått gjennom surrogati.

– Min prioritet er familien og barna. Jeg er så glad og takknemlig, forteller hun.

TV 2 korrigerer: I den opprinnelige saken var deler av oversettelsen av intervjuet med Georgina Rodriguez upresis. For eksempel sa hun at barna ble slått på skolen "noen ganger", mens TV 2 hadde oversatt med "regelmessig" og at barna "ofte kom gråtende hjem". Dette er nå oppdatert, og resten av oversettelsen dobbeltsjekket.

Vi knyttet også skoleslåssingen til Ronaldos rolle som stjerne. Dette kan ikke fastslås, så den setningen er fjernet. Saken ble endret og publisert 12. april klokka 12.50.