Ronaldo ut med skade da Real gikk på en smell

En sen Valladolid-scoring gir Real Madrid et elendig utgangspunkt to runder før slutt.

UT MED SKADE: Cristiano Ronaldo måtte forlate banen etter åtte minutter onsdag.
UT MED SKADE: Cristiano Ronaldo måtte forlate banen etter åtte minutter onsdag.

Cristiano Ronaldo måtte ut med skade før det var spilt ti minutter av Real Madrids hengekamp mot Valladolid i spansk 1. divisjon onsdag.

Dermed oppsto det umiddelbart spekulasjoner om hans helsetilstand to og en halv uke før mesterligafinalen mot Atlético Madrid. Ronaldo gjorde nylig comeback etter å ha mistet flere kamper på grunn av problemer med kne- og hamstringskader.

Også Angel Di Maria og Pepe forlot gressteppet med plager. Det skal ifølge AS stå verre til med den duoen enn med Ronaldo.

Smell mot slutten

Sergio Ramos ga Real Madrid en oppskriftsmessig ledelse etter 35 minutter i kampen Real Madrid måtte vinne for å ha en realistisk sjanse til å vinne serien. Stopperen tok ansvar i Cristiano Ronaldos fravær og dundret inn et vakkert frisparkmål.

Men fem minutter før slutt rotet Real vekk seieren. Humberto Osorio sørget for Valladolids 1-1-mål.

Sakker akterut

Dermed ser tittelen ut til å ryke for Carlo Ancelottis menn. Real Madrid er på tredjeplass etter 36 kamper, ett poeng bak Barcelona og fire poeng bak Atlético med to kamper igjen å spille. Real Madrid ligger bak begge lag på innbyrdes oppgjør.

Og som om ikke det var nok, så møtes nettopp Barcelona og Atlético i siste kamp. Kveldens resultat gjør også at Barcelona er sikret tittelen dersom de vinner sine to siste kamper.

Real Madrid skal møte Celta og Espanyol i sine to siste kamper før Mesterliga-finalen mot Atlético i Lisboa 24. mai.

Gareth Bale var ikke med til bortekampen på grunn av en skade. (©NTB)