Ronaldo i storslag for Real Madrid

Scoret to da Real Madrid tok sin tredje strake seier.

Real Madrid tok en ny grei hjemmeseier da Athletic Bilbao ble slått 4-2 lørdag. Cristiano Ronaldo scoret to av målene og er nå toppscorer i La Liga med 21 mål på 24 kamper.

Se scoringene i Sportsnyhetene øverst!

Ronaldo sendte hjemmelaget foran etter bare tre minutter, men kort tid etter utlignet Javier Eraso for Athletic.

1-1 sto seg til noen minutter før pause, men da sa Real farvel til baskerne med to kjappe mål.

Først satte James Rodríguez inn 2-1, før Toni Kroos ga hovedstadslaget en tomålsledelse til pause.

– Jeg spiller mye bedre nå. Manager-byttet har gjort hele laget bedre. Zidane ønsker at vi skal spille fotball, og det ser du på oss, sa Real Madrids andre målscorer James Rodríguez til Marca etter kampen.

I andreomgang tente det skikkelig til i kampens siste sju minutter.

Først fikk Raphaël Varane rødt kort, før Ronaldo trygget seieren med sitt andre mål for dagen like etter. Manager Zinedine Zidane var svært fornøyd med portugiseren etter kampen.

– Det er opp til dere journalister om å gi deres mening om Ronaldo er god eller ikke, om han er ferdig eller ikke. I dag viste han nok en gang at han er i en strålende form, sa Real Madrid-manageren til Marca.

Seieren sendte hovedstadsklubben forbi byrival Atlético på tabellen, men de røde- og hvitstripete har to kamper mindre spilt. Søndag møter Diego Simeones menn Getafe på bortebane.

Øverst på tabellen troner fremdeles Barcelona, ett poeng foran Real Madrid, men med hele to kamper mindre spilt enn sin største rival. Katalanerne tar søndag kveld imot Celta Vigo hjemme på Nou Camp.