Ronaldo fikset dramatisk seier for Real Madrid

To røde kort og to Ronaldo-scoringer i 4-3-seieren over Sociedad.

Ronaldo (Foto: SCANPIX)

Real Madrid-Real Sociedad 4-3:

Vrakede Iker Casillas måtte stå i Real Madrid-målet etter bare fem minutter da storklubben søndag tok en dramatisk 4-3-seier hjemme mot Real Sociedad i spansk 1. divisjon.

For annen kamp på rad var Real-kapteinen utelatt av José Mourinho fra førsteelleveren. Men da Antonio Adán laget straffe og ble utvist i åpningsminuttene, måtte Casillas likevel ta på seg keeperhanskene.

Xabi Prieto var sikker fra ellevemeteren og scoret sitt første mål på veien mot sitt hattrick i kampen på Santiago Bernabéu. Scoringen sørget for utligning etter at Karim Benzema hadde sendt Real Madrid i føringen etter to minutters spill.

Vertene var tilbake i ledelsen da Sami Khedira sørget for 2-1 ti minutter før pause. Ikke lenge etter slo Prieto til igjen slik at Real Sociedad tok med seg 2-2 etter første omgang.

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

I annen omgang sto Cristiano Ronaldo fram og gjorde to scoringer for hjemmelaget. Portugiserens første kom etter 68 minutter da han klinisk scoret på en pasning fra Benzema. Få minutter senere scoret Ronaldo på et frispark.

Pietro scoret sitt tredje mål kvarteret før slutt, men Real Madrid holdt ledelsen helt inn. Elleve minutter før slutt ble Real Sociedad-forsvarer Daniel Estrada utvist for sitt annet gule kort. (©NTB)