Real Madrid-smell: – Vinis helvete på Mallorca

Real Madrid tapte mot Mallorca.

Mallorca - Real Madrid 1-0

Se sammendrag i videovinduet øverst!

Real Madrid snublet mot Mallorca på bortebane søndag.

– Det er voldsomt kritisk for Real Madrid, sa TV 2-kommentator Endre Olav Osnes om tittelkampen, der Real Madrid jakter på Barcelona.

Real Madrid-forsvarer Nacho Fernández scoret kampens eneste mål da han headet ballen i eget nett i første omgang.

Her tirrer han Real Madrid-stjernen

Barcelona kan øke forspranget til Real Madrid til åtte poeng med seier over Sevilla søndag kveld.

Vinícius' helvete

For Real Madrid handlet mye om Vinícius Júnior, som fikk tøff behandling på Mallorca.

– Vinis helvete på Mallorca, skriver storavisen Marca.

– Det skapes et klima rundt Vinícius som ikke favoriserer noen. Ikke ham, ikke fotballen og ikke publikum. Vi må legge alt tull til side, sier Real Madrid-spiller Nacho Fernández like etter kampslutt.

På tampen av første omgang fikk Vinícius et tvilsomt gult kort, og på vei av banen ga han dommer Alejandro Hernández Hernández en skikkelig skyllebøtte.

Det gule kortet gjør at Vinícius mister neste kamp mot Elche.

Molde-spesial: Avslører hva han gjorde på Deadline Day

På vei inn i spillertunnelen holdt han Real Madrid-emblemet opp mot tribunen. I starten av andre omgang tok Mallorca-kaptein Antonio Raíllo tilbake og presset sitt klubbemblem opp i ansiktet på Vinícius.

– Tidvis rugbykamp

Mallorca-spillerne kjempet Real Madrid ut av stilen, og Vinícius fikk spesielt stor oppmerksomhet hos aggressive verter.

Flere ganger ble han sendt i bakken.

– Det er veldig tøff behandling Vinícius får her, sa TV 2-kommentator Endre Olav Osnes underveis.

Tar rennefart – blir sendt rett av

– Mallorca har tatt alle midler i bruk. Det var tidvis sett ut som en rugbykamp utpå her, kommenterte Osnes senere i kampen.

Vinícius fikk straffespark da han ble felt av Predrag Rajkovic snaut timen inn i oppgjøret, men Marco Asensio bommet fra elleve meter.

Real Madrid-trener Carlo Ancelotti ventet at det ville bli tøft.

– Det var en veldig tøff og vanskelig kamp. Vi hadde ikke nok flaks. Det stoppet for mange ganger, og det var for mange feil og frispark. Vi hadde muligheter, men vi unyttet dem ikke godt nok. Det var vanskelig å spille mellom linjene. Vi prøvde, men fikk det ikke til å fungere, sier Ancelotti, gjengitt av spanske Marca.

Real Madrid-målvakt Thibaut Courtois måtte kaste inn håndkleet med en skade under oppvarmingen. Belgieren så kampen fra benken.