Real Madrid-kampen utsolgt på Ullevaal

Samtlige billetter til treningskampen mellom Vålerenga og Real Madrid er revet bort.

Folk går mann av huse for å se Martin Ødegaard og Real Madrid på Ullevaal
Folk går mann av huse for å se Martin Ødegaard og Real Madrid på Ullevaal

Se Vålerenga - Real Madrid på TV 2 og tv2sumo.no søndag 9. august kl 15.00

Det skriver Billettservice på sin hjemmeside. Kampen spilles søndag 9. august.

Norges nasjonalarena har en offisiell kapasitet på 27.200 tilskuere. Vålerenga kan dermed komme til å sitte igjen med rundt fire millioner kroner. Det forutsetter en billettpris på 495 kroner, som er den billigste prisen for å se oppgjøret.

Det er kjærkomne kroner i kassa for VIF, som så sent som i fjor høst var i rød sone hos lisensnemda i Norges Fotballforbund(NFF).

Daglig leder i Vålerenga, Stig-Ove Sandnes, sa tidligere i sommer til TV 2 at et eventuelt overskudd vil hjelpe på økonomien. Han vil imidlertid ikke ut med hva det kan bli brukt på. 

– Det vil i så fall bli to overskudd. Det er positivt å få verdens største stjerner på besøk og matchingen der. Om vi går noen millioner i pluss vil det selvsagt hjelpe på bunnlinjen, sa Vålerenga-lederen. 

– Ødegaard spiller
La Liga-ekspert Petter Veland føler seg sikker på at publikummerne på Ullevaal får se Martin Ødegaard i aksjon for gjestene fra Madrid på søndag. 

– Han får spille mot Vålerenga. Noe annet vil være veldig merkelig. Det har med hele pakken å gjøre, ikke bare det sportslige. Alle forventer at han skal få prøve seg der, sier Veland til TV 2.  

(NTB/TV 2)

Mer innhold fra TV 2