Rangers og Celtic med kjempeluke

En luke på 11 poeng ned til serietreer Motherwell etter åtte serierunder, forteller mye om avstanden til utfordrerne.

Gary Hooper (t.v.) (Foto: Lynne Cameron/Pa Photos)

Dundee United var på vei mot ett poeng hjemme mot Celtic søndag, men Gary Hoopers sene mål fikset tre nye poeng til Glasgow-giganten. Med 2-1-seieren i Dundee står Celtic med 24 poeng etter åtte kamper, akkurat like solid som Rangers har innledet sesongen.

Hooper ordnet 1-0 til Celtic etter et innlegg fra Mark Wilson etter 13 minutter, men David Goodwillie utlignet sju minutter før pause. Dommer Dougie McDonald blåste for straffe da Dusan Pernis felte Hooper et kvarter før slutt, men ombestemte seg. Hooper ble likevel stor helt. I nest siste minutt satte 22-åringen en returball i mål.

Motherwell på tredjeplass har 13 poeng. Deretter følger Inverness, Hearts og Dundee United med 11. (©NTB)