Javier Pastore (Foto: Alberto Ramella/Ap)
Javier Pastore (Foto: Alberto Ramella/Ap)

PSG sikret seg Pastore

Og sjekk den prisen!

PSG bekreftet lørdag at Pastores overgang fra Serie A-klubben Palermo er i boks. 22-åringen koster 43 millioner euro (333 mill. kroner) og er ny overgangsrekord for klubben som hentet Nicolas Anelka fra Real Madrid for 33,5 millioner euro i 2000.

Det er ingen tvil om at PSG sikter høyt etter sommerens aktivitet på overgangsmarkedet. Pastore er klubbens åttende signering siden forrige sesong, og totalt er 84 millioner euro brukt på nye spillere.

Den argentinske midtbanemannen vil bli offisielt presentert i løpet av få dager. Det er ventet at han har skrevet under for fem år med sin nye klubb.

Overgangen til fransk fotball kommer som en stor overraskelse for mange i Fotball-Europa. Pastore har tidligere i sommer vært nevnt som en aktuell forsterkning for klubber som Chelsea og Milan.

Tidligere i sommer er Mohamed Sissoko (Juventus), Salvatore Sirigu (Palermo), Kevin Gameiro (Lorient), Milan Bisevac (Valenciennes), Blaise Matuidi (Saint-Etienne), Jeremy Menez (Roma) og Nicolas Douchez (Rennes) hentet til PSG, som eies av styrtrike Qatar Sports Investments. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2