VIL FORTSETTE: Rio Ferdinand har ingen planer om å legge opp, selv om han må finne seg ny klubb etter sesongen.  Foto: Scanpix
VIL FORTSETTE: Rio Ferdinand har ingen planer om å legge opp, selv om han må finne seg ny klubb etter sesongen.  Foto: Scanpix

Rio Ferdinand gir seg ikke

– Jeg føler meg bra, og jeg er frisk, sier Manchester United-stopperen.

Rio Ferdinand sier han ikke har noen planer om å gi seg med fotball, selv om han kanskje kan bli tvunget til å forlate Manchester United etter sesongen.

Kontrakten hans med United går ut etter at seriespillet er ferdig i år, og foreløpig er det ikke kommet signaler om at han vil få et fornyet tilbud. 35-åringen var heller ikke med i laget i hjemmekampen mot Hull, den siste for sesongen, og den siste hjemmekampen der Ryan Giggs ledet laget. Det er ventet at Louis van Gaal kommer til å overta for ham neste sesong.

Men Ferdinand som kom til United i 2002, mener fortsatt han har mye å gi i fotballen.

– Jeg føler meg bra, og jeg er frisk. Derfor ønsker jeg ikke å gi meg med fotballen nå. Jeg vil gjerne spille videre, sier han. Ferdinand sier mange har støttet ham når han sier han vil fortsette, og selv om han gjerne vil fortsette i Manchester United, er ikke det noe krav.

– Jeg får vente og se om det blir noe i United. Dersom jeg ikke blir med videre, vil jeg være åpen for bud fra andre, sier Rio Ferdinand. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2