Zlatan: – Dette er uten tvil verdens største klubb

– Jeg drar aldri fra en ugjort jobb, sier stjernespissen Zlatan Ibrahimovic på spørsmål framtiden i Manchester United.

Kilder har hevdet at svensken ønsker seg en ny toårskontrakt med United, men det er fortsatt ikke avklart om han fortsetter i Premier League-klubben.

Ibrahimovic ble hentet gratis fra Paris Saint-Germain på en ettårskontrakt før inneværende sesong.

– Jeg nyter å være her. Når jeg går inn i noe, legger jeg 200 prosents innsats og gjør det jeg er god til. Og når jeg drar, er det ingen som klager. Jeg drar aldri fra jobben ugjort, sier den meritterte spissen til Manchester Evening News.

Ibrahimovic er blitt koblet til amerikanske MLS, mens andre rykter sier at han kan være på vei tilbake til Italia.

– La oss se
Men United-manager José Mourinho har sagt at han vil beholde svensken neste sesong, og det pågår angivelig samtaler om en ny kontrakt.

– Jeg har opsjon på ett år til. Jeg vil gjøre store ting mens jeg er her, så la oss se. Vi har god tid, sier Zlatan lurt.

Manchester United-manager José Mourinho har hele tiden vært klart på at han ønsker å beholde supersvensken, og har flere ganger hyllet angriperen.

– Uten tvil verdens største klubb
Beundringen er gjensidig.

– Jeg nyter å være i en fantastisk klubb, som uten tvil er verdens største, med en stor trener. Jeg har kjent ham lenge, han er en vinner og den perfekte manageren for denne klubben, sier Ibra.

Manchester United er for øyeblikket nummer fem i Premier League. Lørdag møter møter rødtrøyene West Brom, men den kampen må Zlatan se foran TV-skjermen på grunn av suspensjon.

(©NTB/TV 2 Sporten/Manchester Evening News)

Mer innhold fra TV 2