Kolo Toure, Manchester City (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)
Kolo Toure, Manchester City (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)

Touré skylder på konas slankepiller

Ifølge Kolo Tourés rådgivere kommer Manchester City-stjernens positive dopingprøve av at han har tatt sin kones slankepiller, opplyser svenske Expressen.

Nyheten om at ivorianeren var utestengt av klubben på grunn av doping slo ned som en bombe i Fotball-Europa torsdag kveld. Fredag presenterer Expressen en forklaring fra spillerens agent Valere Gouriso.

Det var etter Manchester-derbyet mot United 12. februar at 29-åringen ble dopingtestet og avla den positive prøven Det engelske fotballforbundet (FA) fikk beskjed om i går.

- Det stemmer at han er blitt utestengt. Jeg reiser til England om kort tid for å støtte ham og diskutere med klubben. Han er åpenbart lei seg for det som har skjedd, men han har tatt noe uten å vite hva det inneholdt, sier Gouriso til Expressen.

Og «noe» er, ifølge Gouriso, Tourés kones slankepiller. City-stopperen er nøye med å passe på formen og holde matchvekten. Derfor har han lånt tabletter fra sin kone.

- Han har tatt sin kones tabletter for å lykkes med å gå ned i vekt. Og så viste det seg å være et stoff i dem som ikke var bra. Men vi er optimistiske og tror det ordner seg, sier rådgiveren, som også kommer med en personlig hilsen fra Touré selv: (©NTB)

Mer innhold fra TV 2