Sakho sendt hjem fra Liverpools USA-turné

Mamadou Sakhos fremtid i Liverpool er usikker.

SENDT HJEM: Mamadou Sakho har havnet i unåde hos Jürgen Klopp og skal være sendt hjem fra klubbens turne. Foto: Scanpix.
SENDT HJEM: Mamadou Sakho har havnet i unåde hos Jürgen Klopp og skal være sendt hjem fra klubbens turne. Foto: Scanpix. Foto: Peter Byrne

Mamadou Sakho er sendt hjem fra Liverpools USA-turné av Jürgen Klopp. Nå står franskmannens fremtid i klubben i fare, ifølge britisk presse.

26-åringen har blitt booket inn på første fly hjem til England mandag, etter at Klopp skal ha fått nok av midtstopperens oppførsel under lagets opphold i Palo Alto, skriver Telegraph mandag. Liverpool Echo skriver også at det skal være på grunn av spillerens oppførsel.

Rasende Klopp

Sakho skal ha gjort Klopp rasende ved minst to anledninger, ifølge avisen.

Jürgen Klopp's «look-a-like» feirer tyskerens bursdag med «You'll never walk alone» på gitar

Franskmannen kom for sent til avreise til USA og skal også ha avbrutt Klopp da den tyske treneren var midt i et intervju med klubbens nettsted.

Til slutt følte manageren at han ikke hadde noe annet valg enn å ta affære.

Liverpool har avslått å kommentere saken, men har bekreftet at Sakho har forlatt laget i USA og reist hjem. Spilleren har for tiden trøbbel med en akillesskade og vil behandles videre i Liverpool. Den skaden hadde han også før han dro med laget til USA.

– Vi kunne ha latt Mamadou Sakho bli igjen her

Liverpool TV har selv lagt ut video av Sakho som forstyrrer Klopps intervju. Forsvarsspilleren var utstyrt med et GoPro-kamera tydeligvis på oppdrag for LFC TV da de besøkte Alcatraz.

Klopp snakker i sitt intervju om hvorfor han tok med laget til Alcatraz mandag. Etter å ha forklart litt begynner Klopp å snakke om Sakho etter at forsvarspilleren begynner å forstyrre manageren.

– På en annen side. Vi kunne ha latt Mamadou Sakho bli igjen her, fordi han filmer meg mens jeg gir intervjuet, forklarer Klopp til klubben tv-kanal, før han blir avbrutt av spilleren.

– Jeg har bare et spørsmål. Hvor lenge tror du at du kan leve her? spør Sakho.

– Jeg trenger ikke å tenke på det. Du burde tenke på det. Fordi, kun en av oss kom for sent i går kveld før avreisen i Liverpool. Det var ikke meg, men det var deg, svarer en smilende, men tydelig irritert Klopp.

Dette er ikke første gangen Sakho får negativ oppmerksomhet dette året. Den franske midtstopperen testet positivt på et fettforbrennende stoff i en dopingkontroll etter europaligakampen mot Manchester United 17. mars.

UEFA utestengte deretter Sakho i 30 dager, før forbundet bestemte seg for å frifinne ham tidligere denne måneden.

En annen forsvarsspiller Joel Matip mister kampen mot Chelsea, mens Ragnar Klaven ser ut til å få sin debut i samme kamp. (©NTB/TV 2)

Har du fått med deg disse klippene?

Se flere videoer