Roman Pavljutsjenko (Foto: GLYN KIRK/AFP)
Roman Pavljutsjenko (Foto: GLYN KIRK/AFP)

Redknapp vil ikke selge Pavljutsjenko

Roman Pavljutsjenko håper et klubbskifte kan gi ham plass i Russlands EM-tropp, men Tottenham vil ikke selge spissen i januar.

Pavljutsjenko kom inn som innbytter mot Sunderland søndag og scoret kampens eneste mål etter 61 minutter.

Les også: Pavljutsjenkos første mål for sesongen sendte Tottenham tilbake på vinnersporet

Russeren er misfornøyd med lite spilletid denne sesongen. Tottenham-manager Harry Redknapp har foretrukket Emmanuel Adebayor og Rafael van der Vaart i angrep, mens også Jermain Defoe har stått foran Pavljutsjenko i køen. Likevel vil ikke Redknapp selge spissen når overgangsvinduet åpner i januar.

– Noen må være misfornøyd. Dem som blir valgt, elsker deg, mens dem som ikke blir valgt, tåler ikke synet av deg. «Pav» er en fantastisk spiller. Han har strålende ferdigheter og er en sterk avslutter, men han har vært uheldig, sier Redknapp.

Les også: Jon Martins avisrunde: Ny manager nærmer seg sparken
Les også: Slik endte søndagens Premier League-kamper

– Rafael van der Vaart, Adebayor og Jermain Defoe har vært i strålende form. Han (Pavljutsjenko) hadde ingen god sesongstart og falt litt bak i køen. Det er vanskelig. Han er en landslagsspiller som har EM foran seg, og han ønsker selvfølgelig å spille. Men jeg vil beholde alle fire. Man trenger spisser, legger Tottenham-sjefen til. (©NTB)

Se dagens overskrifter

Mer innhold fra TV 2