Leicesters viseformann: – Mahrez ønsker å bli

Leicester har ingen planer om å selge stjernespilleren Riyad Mahrez.

ETTERTRAKTET: Riyad Mahrez ble kåret til årets spiller i Premier League. Leicester vil kjempe med nebb og klør for å beholde ham. Reuters / Darren Staples
Livepic Foto: Darren Staples
ETTERTRAKTET: Riyad Mahrez ble kåret til årets spiller i Premier League. Leicester vil kjempe med nebb og klør for å beholde ham. Reuters / Darren Staples Livepic Foto: Darren Staples

Viseformann i Leicester City, Aiyawatt Srivaddhanaprabha, mener å vite at stjernespiller Riyad Mahrez har lyst til å bli hos årets Premier League-vinner.

Mahrez har vært en nøkkelspiller for Leicester denne sesongen. Nylig sikret «revene» seriegullet i England, til Leicester-fansens store glede og overraskelse.

Mahrez kobles til flere storklubber etter overbevisende prestasjoner, men Leicesters viseformann er trygg på at den finslepne teknikeren blir. Han bekymrer seg ikke for spillerflukt i sommer.

– Nei, spillerne er gode gutter. De forstår. Jeg snakket med Mahrez også. «Jeg ønsker å bli», sa han til meg. Så det er det han vil. Han vil bli her, sier Srivaddhanaprabha.

Viseformannen skjønner dog at fansen bekymrer seg for hva som kan skje i sommer.

– Jeg forstår det, og jeg kan ikke si «han blir», for det kommer an på spilleren og andre klubber. Men vi har ingen plan om å selge, og vi har ikke et pengeproblem. Dessuten spiller vi mesterligafotball neste sesong, poengterer Srivaddhanaprabha. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2