Arsenalmanager Arsène Wenger lover å stille med sterkt mannskap mot Leeds, men fraværslisten er svært lang (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)
Arsenalmanager Arsène Wenger lover å stille med sterkt mannskap mot Leeds, men fraværslisten er svært lang (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)

Kroenke: - Wenger får bli så lenge han vil

Arsène Wenger blir omtalt som en av verdens beste managere. Franskmannen kan bli så lenge han vil i Arsenal. Det sier klubbeier Stan Kroenke i et sjeldent intervju.

Den amerikansk milliardæren eier en rekke lag i USA i tillegg til Arsenal. Kroenke blir gjerne omtalt som «tause Stan» av britiske medier fordi han sjelden gir intervjuer.

Overfor Daily Telegraph snakker 64-åringen om Arsenal, en klubb som har kommet skjevt ut i sesongstarten med sin dårligste åpning siden 1953. Noen «Gunners»-fans har gitt uttrykk for at 61 år gamle Wenger bør skiftes ut.

- Arsène er blant de beste menneskene jeg har møtt i løpet av de siste 20 årene. Han er et stort menneske, og jeg elsker måten han opptrer på. Han er en av de store managerne, sier Kroenke.

Arsenal har ikke vunnet noe trofé siden FA-cupseieren i 2005. I sommer forsvant stjernene Cesc Fàbregas og Samir Nasri. Skal en tro Kroenke, er ikke Wengers rolle under diskusjon. Franskmannen har ledet London-laget i 15 år.

- Når det gjelder Arsène så er det hans avgjørelse og bare han vet det, svarer Kroenke på spørsmålet fra Daily Telegraph om Wenger vil bli ytterligere et tiår i klubben.

(©NTB)

Mer innhold fra TV 2