– Kan ikke tenke meg noe annet enn at Pogba blir

Ole Gunnar Solskjær er krystallklar om Paul Pogbas fremtid, og advarer mot lure Barcelona-stjerner.

– Jeg kan ikke se for meg at han (Pogba) ikke spiller for oss også etter sommeren, svarer Solskjær på spørsmål om den franske stjernen og spekulasjonene rundt hans framtid.

Kristiansunderen forventer at midtbanespilleren tar ansvar mot Barcelona i morgen kveld.

– På sitt beste kan Paul styre en kamp som denne. Pauls jobb er å være den skapende kraften, og å drive fremover med ballen når vi vinner den. Jeg forventer selvfølgelig at han skal levere i morgen, sier Manchester Uniteds manager på pressekonferansen foran mesterligaoppgjøret mot Barcelona.

Advarer mot lure Barcelona-spillere

Forrige gang de røde djevlene spilte hjemme i Champions League, var mot PSG. Et tafatt Manchester United tapte kampen 0-2.

Solskjær mener at det er en annen stemning i troppen nå enn forut for PSG-kampen.

– Vi lærte av den kampen. Spillerne har snakket om det: Hvordan vi ble lurt til å lage for mange frispark, og hvordan europeisk fotball er. Du må være tålmodig med taklingene. Noen av de spillerne kommer til å ha noen triks på lur. De er noen luringer, advarer kristiansunderen.

De spanske journalistene var opptatte av hvordan Solskjær har tenkt til å stoppe Lionel Messi, som har scoret ti på sine seks siste for klubblaget.

– Hvilken plan skal du ha for å stoppe en av de beste spillerne i verden? Vi skal omfavne situasjonen og ser frem til det, sier han.

– Han er en fantastisk spiller, og kommer til å bli husket som en av de beste gjennom tidene. Han kommer til å bli vanskelig å stoppe, men det er ikke umulig. Det er ikke Messi mot Manchester United. De har Suárez, Coutinho, Raktic, Vidal og så mange gode at vi ikke bare kan fokusere på én spiller. Vi må fokusere på alle, fortsetter kristiansunderen.

Han er likevel obs på spesielt én ting mot den argentinske superstjernen:

– Vi kan ikke gi bort for mange frispark. Hvor mange mål har ikke Messi scoret fra like utenfor 16-meteren? Vi må være forsiktige. Dommeren må heller ikke la seg bli solgt av de små tingene. Vi var ikke heldige med dommeren mot PSG, hvor de skulle hatt én mann utvist, påpeker Solskjær, før han slår fast:

– Mister du konsentrasjonen i ett sekund mot disse spillerne, blir du straffet.

Tre spillere ute

Flere United-spillere sliter med småtrøbbel.

– Vi håper at Nemanja (Matic) kan bli klar. Marcus Rashford kunne ikke være med på den morsomme delen av treningen. Vi håper at han er klar til onsdag, sier Solskjær.

Kristiansunderen bekreftet videre at Ander Herrera etter alt å dømme mister kampen, mens Eric Bailly og Antonio Valencia definitivt er ute.

Returkampen mot Barcelona går tirsdag neste uke.

Vinneren av Manchester United og Barcelona møter Liverpool eller Porto i semifinalen.

(©NTB/TV 2 Sporten)