KAN BYTTE KLUBB: Sander Berge kobles til Fulham. Foto: Vegard Grøtt / BILDBYRÅN
KAN BYTTE KLUBB: Sander Berge kobles til Fulham. Foto: Vegard Grøtt / BILDBYRÅN
Fotballryktene:

– I samtaler med Premier League-klubb

Det beveger seg rundt Sander Berge og flere storklubber skal ha Romelu Lukaku på ønskelisten. Her er søndagens fotballrykter!

– Fulham er i samtaler om å signere den norske midtbanespilleren Sander Berge fra Sheffield United for 20 millioner pund, skriver reporter i Sky Sports Kaveh Solhekol på Twitter.

Søndag ettermiddag er Asker-gutten ikke med i Sheffield Uniteds kamptropp mot Wrexham i FA-cupen.

Manager Paul Heckingbottom har den siste uken bekreftet at det er interesse for midtbanespilleren og forklarte hvorfor nordmannen ikke var med:

– Vi har blitt spurt om å ta ham ut for å snakke med andre klubber om en potensiell overgang. Det har ikke skjedd enda og jeg tenker ikke han er borte, men sånn er det noen ganger, sier Heckingbottom i et intervju vist på Viaplay.

Arsenal skal ha kommet med et nytt bud på 70 millioner pund for den ecuadorianske midtbanespilleren Moises Caicedo, men Brighton ønsker ti millioner pund mer, melder Mail.

Caicedo har selv gått ut på sosiale medier og ønsket seg bort.

Om London-laget skulle få viljen sin vil de likevel jakte West Hams Declan Rice i sommer, skal man tro Telegraph.

24-åringen var fast på Gareth Southgates VM-lag som røk mot Frankrike i kvartfinalen.

Newcastle og Tottenham kan gå for 29 år gamle Romelu Lukaku i sommer, skriver det italienske nettstedet Calciomercato.

Belgieren er for tiden på lån fra Chelsea til Inter, men har ikke fått det til å stemme.

Nettstedet melder samtidig at det også kan bli aktuelt med et skifte til Juventus, som de omtaler som en «sjokkovergang». I retur skal Chelsea ønske seg Dusan Vlahovic, hevdes det videre.

The Athletic melder at Leicester har levert et bud på 20 millioner pund for Leeds' Jack Harrison, som har 18 måneder igjen av sin kontrakt.

Leeds er ifølge Sky Sports Italia enig om en låneavtale for Juventus-midtbane og VM-komet Weston McKennie. 24-åringen vil nå dra til England for å gjennomgå medisinsk test, mener kanalen.

Nottingham Forest skal også være interessert, skriver The Athletic.

Tottenham har en muntlig enighet med Sporting om en overgang for den spanske forsvarsspilleren Pedro Porro, melder Record.

Prisen skal ligge på 48 millioner euro, som tilsvarer om lag 516 millioner norske kroner.