Gerrards bønn til Suárez: – Gi det ett år til

Steven Gerrard mener Luis Suárez er en nøkkel til suksess for Liverpool og ber angriperen innstendig om å bli i klubben.

HJELPENDE HÅND: Liverpool kaptein Steven Gerrard skal ha fulgt Luis Suarez til møte med Brendan Rodgers.  (Foto: Martin Rickett)
HJELPENDE HÅND: Liverpool kaptein Steven Gerrard skal ha fulgt Luis Suarez til møte med Brendan Rodgers. (Foto: Martin Rickett)

I et intervju med Daily Telegraph rangerer Gerrard lagkameraten som en av de aller beste spillerne i verden. Suárez er koblet til Arsenal, som Liverpool-kapteinen mener er en av lagets argeste konkurrenter i neste sesongs kamp om en topp 4-plassering i Premier League.

– Sammen med Gareth Bale er Luis den tredje beste spilleren i verden etter Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Han er den beste fotballspilleren jeg noen gang har spilt sammen med, fastslår Gerrard overfor avisen.

Les også: Han er spilleren flest briter har lyst å gi en på trynet

– Til Luis vil jeg si: «Gi det ett år til og se om vi kan klare å nå mesterligaen», sier han.

Gerrard legger til at han mener Arsenal ikke vil være et steg opp for Suárez. Samtidig forstår han at uruguayaneren er blant Premier Leagues heteste salgsobjekter. Det til tross for angriperens kontroversielle episoder med biting og rasisme de siste sesongene.

– Når du er i hans posisjon, vi alle mulige slags klubber ha deg. Særlig når du er i en klubb som ikke har nådd mesterligaen. Det har ingen ting med pressens kritikk. Jeg kjenner fyren og tror det sannsynligvis er ønsket om mesterligaen han tenker på. (©NTB)