Fotballryktene: United vil kvitte seg med ni spillere

Manchester United rydder opp i rekkene, og Messi skal ta sitt valg. Les onsdagens fotballrykter her!

FERDIG: Harry Maguires tid i Manchester kan være forbi. Foto: PAUL CHILDS
FERDIG: Harry Maguires tid i Manchester kan være forbi. Foto: PAUL CHILDS

Få siste nytt TV 2s overgangssenter her!

Det blir storrengjøring på Old Trafford i sommer.

Eric Bailly, Alex Telles, Anthony Martial, midtbaneduoen Fred og Scott McTominay, Brandon Williams og Wout Weghorst kan alle være på vei ut på vei ut dørene.

Dean Henderson er i samtaler med Nottingham Forest om en overgang, og ifølge The Telegraph kan utskjelte Harry Maguire ende opp i Tottenham, i et forsøk på å overbevise Harry Kane om å bli.

Lionel Messi spiller ikke i Paris neste sesong. Tidligere i uken møtte faren Jorge med representanter fra Barcelona, og den franske storavisen L'Equipe tror at superstjernen vil annonsere hvor han spiller neste sesong i løpet av dagen.

I tillegg til Barca nevnes Inter Miami og Saudi-Arabia som mulige destinasjoner for superstjernen.

Tirsdag ble det klart at også Gullball-vinneren Karim Benzema skal spille i Saudi-Arabia neste år. Nå ser det ut at enda flere stjerner vil følge etter.

N'Golo Kanté skal være nær å signere for Al Ittihad, ifølge overgangsguruen Fabrizio Romano. Årslønnen blir på svimlende 1,15 milliarder kroner.

Den dansk-engelske Celtic-spilleren Matt O'Riley - som også kan spille for Norge - er ønsket i Premier League. Brighton kan være en av klubbene som forsøker å hente ham i sommer.

Celta Vigos Gabri Veiga (21) kan bli sommerens store overgangssaga. Fra før skal Barcelona og Liverpool ønske seg midtbanespilleren, som har en utkjøpsklausul på 465 millioner kroner. Ifølge The Guardian er Chelsea også lystne på å lokke til seg spanjolen.

José Mourinho slikker sårene etter finaletapet i Conference League og er ute etter å forsterke laget med bosmanspillere. Roma er i samtaler med Evan N'Dicka om en femårskontrakt, og Houssem Aouar er allerede enig om å komme gratis fra Lyon.

Samuel Chukwueze var kampens store spiller da Villarreal slo Real Madrid i vår. AS skriver at ledelsen i Madrid følger med på situasjonen til nigerianeren som bare har ett år igjen av kontrakten.