Fábregas får forlate Arsenal om Nasri blir

Arsenal vil ifølge The Guardian tillate at kaptein Cesc Fàbregas forsvinner, men bare dersom Arsène Wenger overbeviser Samir Nasri om å bli værende.

Cesc Fabregas. (Foto: Joe Giddens/Pa Photos)
Cesc Fabregas. (Foto: Joe Giddens/Pa Photos)

Selv om Arsenal ennå ikke har mottatt noe offisielt bud på Fàbregas virker det som om «The Gunners» nå forbereder seg på at 24-åringen skifter beite.

Ledelsen på Emirates Stadium avviste et tilbud fra Barcelona på 235 millioner kroner for midtbanemaestroen for en tid tilbake, og har ikke mottatt henvendelser siden.

Selv om det er ventet at katalanerne vil trappe opp jakten på Fàbregas er Wengers førsteprioritet å knytte 23-årige Nasri til en ny avtale med klubben. Franskmannen har kun ett år igjen av sin kontrakt. Fàbregas' avtale varer helt til 2015.

Les også: Her er fredagens Premier League-rykter: – Modric topper Fergusons ønskeliste

Manager Wenger driver i disse dager med forberedelsene til en ny sesong, som blir svært viktig for Arsenal, og ikke minst for Wenger selv. Dersom nordlondonerne går igjennom en ny sesong uten å vinne titler vil klubben ha fullført sju hele sesonger uten å vinne noe.

Wenger er klar over at Fàbregas ikke passer spesielt godt inn i en tradisjonell 4-4-2-formasjon og manageren skal nå vurdere om han må gjøre endringer i lagstrukturen og spillerstallen. Fàbregas skal også være mer enn klar for å returnere til klubben han forlot som 16-åring i 2003, men har ikke levert inn en offisiell overgangssøknad.

(©NTB)