Nordtveit scoret i cupen

Håvard Nordtveit scoret ett av målene da Borussia Mönchengladbach tok seg videre fra 1. runde i den tyske cupen lørdag.

Håvard Nordtveit (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/NTB scanpix)

Nordtveit satte inn 2-0-målet til gjestene på overtid i oppgjøret mot Alemannia Aachen. Nordmannen spilte hele kampen for Borussia Mönchengladbach.

Juan Arango ga Gladbach ledelsen 20 minutter før full tid.

Hoffenheim ble sensasjonelt slått ut etter 0-4-tap mot 4.-divisjonslaget Berlin AK. Bundesligalaget lå under 0-1 allerede etter tre minutter. Metin Cakmak scoret det første målet for vertene fra hovedstaden. Etter en halvtimes spill økte Justin Gerlach til 2-0, mens Kevin Kruschke sørget for 3-0 fire minutter før pause. Kort tid etter hvilen scoret Cakmak sitt annet mål og sørget for en overraskende 4-0-seier.

– Jeg er målløs. Du kan tape i cupen, men ikke på en slik måte. Vi kunne ha sluppet inn enda flere mål, sa Hoffenheim-trener Markus Babbel.

Tittelforsvarer Borussia Dortmund fikk det enkelt mot Oberneuland og vant 3-0. Marco Reus, Jakub Blaszczykowski og Ivan Perisic scoret målene.