Neymar fikk ikke spille med Messi i Barca-debuten

Neymar fikk sine første minutter for Barcelona da laget spilte 2-2 mot polske Legia Gdansk i en treningskamp tirsdag kveld.

neymar (Foto: Reuters)

Neymar sluttet seg til Barcelona-troppen mandag, og mot Legia var han for første gang med i lagoppstillingen siden overgangen fra Santos. Det brasilianske stjerneskuddet fikk et knapt kvarter på banen og ble møtt med en rekke tøffe taklinger fra hjemmelagets spillere.

21-åringen fikk ikke danne spisspar med Lionel Messi i tirsdagens kamp. Sistnevnte ble byttet ut like før Neymar entret gresset i Gdansk.

Barcas nye trener Gerardo Martino var ikke med til Polen. Han leder sin første kamp fra benken når Neymars tidligere klubb gjester Camp Nou fredag.

Martino så sine elever komme under to ganger, men laget fikk til slutt med seg et uavgjortresultat. Messi fikset 2-2-målet like før timen var spilt.

Før kampen ble det holdt ett minutts stillhet for Barcelona-legenden Antoni Ramallets, som døde tirsdag. Keeperen, som spilte 473 kamper for den spanske storklubben, ble 89 år gammel. (©NTB)