Rangers (Foto: Lynne Cameron/Pa Photos)
Rangers (Foto: Lynne Cameron/Pa Photos)

Nedturen fortsetter for kriserammede Rangers

Klubben har nærmest gitt bort ligagullet til erkerival Celtic.

En trist uke ble enda verre for Rangers med 0-1-tap hjemme for Kilmarnock lørdag.

Med 10 mann i halve kampen klarte Glasgow-klubben aldri å slå tilbake etter Dean Shields' tidlige scoring. Sasa Papacs utvisning i det 43. minutt gjorde lite for å blidgjøre hjemmefansen.

Les også: 13 strake for Celtic

Satt under administrasjon
Tidligere i uken ble Rangers satt under administrasjon og trukket 10 poeng på grunn av en skattesak. Manager Ally McCoist ville gjerne gi supporterne noe å juble for, men mislyktes og så laget bli liggende 14 poeng bak serieleder Celtic.

– Det er veldig vondt fordi vi virkelig ønsket å gi supporterne tre poeng. Det er helt klart at vi må gå ut og gjøre vårt beste, men i dag klarte vi det ikke, sa McCoist.

Les også: Pengeløse Rangers vil søke om å bli satt under administrasjon

Uheldige
Rangers var nær en perfekt start da Maurice Edu headet mot mål etter sju minutter, men ballen ble stanset på mållinjen. Deretter ble David Healys mål i det 23. minutt annullert for offside, mens Papac stygge takling toppet en katastrofal omgang for vertene.

Som om ikke det var nok: 3.-plasserte Motherwell banket Hearts 3-0 på hjemmebane og minsket Rangers forsprang til seks poeng. Førstnevnte lag har i tillegg én kamp mindre spilt. (©NTB)

Se dagens overskrifter

Mer innhold fra TV 2