MÅLJUBEL: Dimitar Berbatov feirer sin 1 0 scoring mot Blackburn. (Foto: GLYN KIRK/AFP)
MÅLJUBEL: Dimitar Berbatov feirer sin 1 0 scoring mot Blackburn. (Foto: GLYN KIRK/AFP)

Nå kan Berbatov vise seg fram

Med Wayne Rooney usikker kan bulgareren få et stort ansvar mot AC Milan.

Følg Manchester United - AC Milan minutt for minutt i vårt livesenter onsdag kl. 20.45.

Manchester United la rundt 275 millioner kroner på bordet da de hentet Dimitar Berbatov fra Tottenham. Bulgareren har ikke vært noen stor suksess, men kan vise sin verdi mot Milan.

Wayne Rooney trøbler med et vondt kne, og blir omtalt som usikker. Noen tror det er et taktisk spill fra Manchester United foran åttedelsfinalereturen. Uansett er Michael Owen langtidsskadd, og manager Alex Ferguson vil ventelig brukte Berbatov fra start.

Den bulgarske spissen har ikke fått det helt til på Old Trafford, men får en fin anledning til å vise at han er verd megasummen som United la ut for å hente ham fra Tottenham.

- Dersom vi vinner ligaen denne sesongen, så tror jeg «Berba» blir verdsatt for innsatsen han har lagt ned. Når du ser på statistikken er han en av de som løper mest i vårt lag. Han kan se treg ut, men folk lar seg lure av stilen hans. Det er ingen tvil om at han ofrer seg, sier United-stopper Rio Ferdinand om sin lagkamerat.

Engelskmennene vant 3-2 på San Siro, og har et godt utgangspunkt foran hjemmemøtet i mesterligaen onsdag. United har en stor utfordring på skadesiden. Ryan Giggs, Wes Brown, Anderson, Jonny Evans og John O'Shea er også ute. Samtidig er Michael Carrick suspendert.

- Vi fikk et godt resultat i Milano, og nå må vi fullføre jobben med en magisk kveld på Old Trafford, sier målvakt Edwin van der Sar. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2