José Mourinho (Foto: JUAN MEDINA/Reuters)
José Mourinho (Foto: JUAN MEDINA/Reuters)

Mourinho lei av dommerfeil

Real Madrid-trener José Mourinho var ikke særlig fornøyd med dommeren etter søndagens seier mot Sevilla.

Ricardo Carvalho fikk sitt annet gule kort etter en drøy times spill, men Real kjempet seg likevel til 1-0-seier etter Angel Di Marias scoring etter 77 minutter.

Mourinho mente dommeren gjorde 13 store feil under kampen, og på pressekonferansen viftet han med et ark hvor alle hendelsene var listet opp. Portugiseren ønsker seg hjelp fra klubbledelsen til å ta opp dommerproblemene fordi han frykter at han selv vil bli straffet hvis han sier for mye.

- Jeg føler meg ikke under noe press når jeg får jobbe med det jeg liker, og jeg er en trener. Jeg er lei av dette. Laget mitt må forsvares. Hvis jeg sier det jeg mener, kommer jeg på forsidene i morgen og blir suspendert, sa Mourinho.

- Det er en klubb og en ledelse, og jeg vil at de skal forsvare laget mitt, la den profilerte treneren til.

Tidligere i sesongen ble Mourinho utestengt i to kamper etter at han ble vist av banen for å ha skjelt ut dommeren. Han ble også suspendert og bøtelagt av Det europeiske fotballforbundet (UEFA) i en kamp i mesterligaen etter spekulasjoner om at Real Madrid-spillerne Xabi Alonso og Sergio Ramos hadde pådratt seg rødt kort med vilje.

(©NTB)

Se dagens overskrifter

Mer innhold fra TV 2