Mjøndalens bisarre kontringsforsøk endte i fiasko

Mjøndalen hadde ikke vunnet på bortebane på 561 dager, og ble ikke kvitt bortespøkelset mot Sandefjord heller. Mandagens kamp endte 2-0 til vestfoldingene.

Møtet mellom forrige sesongs to nedrykkslag fra eliteserien så lenge ut til å bli en ren keeperkamp. Ingvar Jónsson i Sandefjord-målet og Marco Priis Jørgensen hos Mjøndalen sto begge for klasseredning etter klasseredning, men da presset ble for stort mot Jørgensen og Mjøndalen, klarte ikke dansken å holde unna.

Med mindre enn et kvarter igjen fikk Sandefjord-innbytter Kristoffer Normann Hansen gå helt alene. 21-åringen svarte med å skru ballen i hjørnet til sitt første mål for sesongen og 1-0.

Se målet i videovinduet øverst!

Så ville enda en innbytter være med på leken. Ringreven Peter Kovacs straffet en Priis Jørgensen på bærtur på en corner. Ungareren sikret 2-0-seier for Sandefjord mens halve Mjøndalen hadde startet kontringen.

Dermed blir Mjøndalen værende på en 14. plass, mens Sandefjord klatrer opp til annenplass, med en kamp mer spilt enn Kongsvinger.

Mjøndalen hadde ikke vunnet en bortekamp siden de slo Bryne i 2014 før møtet med Sandefjord, men var nærmest scoring i den første omgangen. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2