Milan rotet bort to mål mot ti mann

Milan rotet bort en tilsynelatende sikker seier da Fiorentina med ti mann hentet inn to mål og greide 2-2 søndag.

Mario Balotelli (Foto: ALBERTO PIZZOLI/Afp)

Milan spilte sin 13. strake seriekamp uten nederlag, men det er mager trøst etter at laget tullet bort en gjev borteseier i Firenze.

Riccardo Montolivo ga Milan ledelsen med scoring mot gamleklubben etter et snaut kvarter. Fem minutter før pause ble alt vanskeligere for hjemmelaget da Nenad Tomovic ble utvist for en albue mot Stephan El Shaarawy.

Det hjalp heller ikke at spissen Stevan Jovetic haltet ut med skade.

Artikkelen fortsetter under bildet!

Fiorentinas Nenad Tomovic fikk rødt kort i kampen mot Milan. (Foto: Fabrizio Giovannozzi/Ap)

Mathieu Flaminis 2-0-scoring etter en drøy time så ut til å punktere kampen, men det er ikke for ingenting at Fiorentina har seriens beste hjemmestatistikk. Laget jaktet scoringer, fikk to straffespark og omsatte dem i scoringer av Adem Ljajic og David Pizarro.

Ljajic scoret etter at han selv ble felt av Antonio Nocerino, mens Pizarro fikk sjansen etter at Mattia De Sciglio felte Juan Cuadrado. (©NTB)