Lionel Messi dundrer på. Nå er argentineren oppe i 76 mål på 59 kamper i år.

Messi
Messi
LIONEL MESSIS: Feiring var kanskje rettet mot sin nyfødte sønn. (Foto: JAIME REINA/Afp)

Dobbelen var med på å gi Barcelona 4-2-seier borte mot Mallorca. Xavi og Christian Tello scoret også.

Messis fantastiske fasit er kommet i obligatoriske kamper for «Barca» og landskamper for Argentina.

Pelé hadde 75 fulltreffere (Santos og Brasil) i 1959. Ifølge aftonbladet.se scoret tyske Gerd Müller 85 mål på 60 kamper i 1972.

Athletic Bilbao slo Sevilla 2-1 mens Valladolid og Valencia delte poengene med 1-1.

Et sent mål av Álvaro Morata sørget for at Real Madrid fortsatt henger med i toppen av La Liga. Et skår i gleden i 2-1-seieren mot Levante var at Cristiano Ronaldo måtte forlate banen med et blodig øye. Ronaldo fikk en albue av David Navarro tidlig i kampen. Superstjernen ble plastret opp, men rakk likevel å sende hvittrøyene i ledelsen før han måtte gi seg ved pause.

– Han mistet noe av synet på det ene øyet i første omgang, før han mistet synet på begge øynene i pausen. Det var umulig for ham å fortsette. Når vi kommer tilbake til Madrid vil han bli undersøkt på sykehus, sa Mourinho på en pressekonferanse etter kampen. (©NTB)