Mer bortetrøbbel for Molde – ble knust av Brann i Bergen

Ole Gunnar Solskjær får ikke orden på Moldes borteform. Med 1-4 mot Brann i Bergen blinker varsellampene.

Se hvordan Brann smadret Molde i Sportsnyhetene øverst!

Molde rotet trolig vekk medalje på grunn av svak borteform i fjor (5-2-8). Problemene fortsetter på fremmed mark denne sesongen.

Nå hang Solskjærs mannskap lenge godt med i Bergen, men slutten ga et inntrykk av et Molde i delvis oppløsning.

– Jeg er litt irritert for at det ble 4-1, for jeg hadde håpet at 2-1-scoringen min skulle bli matchvinner-scoringen. Vi har full kontroll i andreomgang og satte virkelig trøkk på dem. Vi viste at vi er sinnssykt godt trent og satte skikkelig press på dem. Vi løp over dem mot slutten, sa Jonas Grønner til MAX etter kampslutt.

Molde-trener Ole Gunnar Solskjær var svært skuffet etter tapet.

– Vi var bra i første omgang, men andreomgang var veldig dårlig. Det var tre mål etter dødball, og det er ikke bra nok. Det er kort tid til 16. mai-kampen nå, men det er i hvert fall hjemme. Vi får se hva det blir til, men det er sjanse for guttene å vise hva de står for, sa Solskjær til Eurosport etter kampslutt.

Opp på medaljeplass
Brann la seg til på medaljeplass etter 4-1-seieren lørdag, mens Molde ligger på sjuendeplass med kun 11 poeng etter åtte serierunder.

Ruben Kristiansen åpnet målfesten på Brann stadion med en mektig volley etter 39 minutter. Molde klarte bare å heade unna en corner, men den ble som nedslagsfrukt for Kristiansen, som feide vertene foran med venstrefoten.

Fredrik Brustad utlignet før pause etter et flott angrep, der Sander Svendsen sto for en fin assist. Scoringen var Brustads tredje for sesongen.

Brann tok tilbake ledelsen da Jonas Grønner styrte inn 2-1 etter et flott innlegg fra Fredrik Haugen et lite kvarter inn i 2. omgang. Hjemmesterke Brann (3-1-0) trygget seieren mot slutten.

Jakob Orlov headet inn 3-1 etter et smart frispark fra Fredrik Haugen, som Bismar Acosta elegant videreformidlet til en godt plassert Orlov. Fra fem meter gjorde ikke svensken noen feil.

Braaten imponerte
Daniel Braaten (34) har imponert i Brann-drakten. Veteranen løp inn 4-1 på mesterlig vis to minutter senere.

Brann har som vanlig hjemmekamp 16. mai. På seriefotballens store festdag kommer Sandefjord til Bergen. Molde får besøk av Sogndal samme kveld.

(©NTB/TV 2 Sporten)

Mer innhold fra TV 2