Marerittet fortsetter for Marseille

Regjerende seriemester Marseille har fått en krisestart i fransk 1. divisjon. Lørdag ble det et nytt tap.

Marseille's Mamadou Niang (Foto: MICHEL SPINGLER/Ap)

Marseille står med null poeng etter de to første serierundene. I første kamp ble det tap for nyopprykkede Caen, mens lørdag røk sørkystlaget 2-3 for Valenciennes.

Dermed ligger Didier Deschamps' mannskap sist på tabellen.

Tre mål på 15 minutter i annen omgang sikret seieren for Valenciennes. Gael Danic ga vertene ledelsen tre minutter etter hvilen, mens Gregory Pujol økte til 2-1 og 3-1.

Taye Taiwo reduserte for Marseille åtte minutter før full tid. Gjestene fikk et håp om poeng da André Ayew gjorde 2-3 tre minutter senere, men nærmere kom ikke Marseille.

Hatem Ben Arfa, som scoret Frankrikes mål i landskampen mot Norge, var vraket fra Marseille-troppen. Han ønsker seg vekk fra klubben og har ikke møtt opp på de to siste treningsøktene. (©NTB)