Mareritt-innhopp for Frankrike

Det så lenge ut til at Frankrike skulle slå Kroatia og ta sin først trepoenger i årets Nations League, men med sin første involvering laget Jonathan Clauss straffespark.

Kroatia - Frankrike 1-1

Se straffesituasjonen i videovinduet øverst!

Andrej Kramaric var sikker fra straffemerket ti minutter før slutt og sikret uavgjort i Zagreb. Dommeren blåste først offside da Kramaric ble felt av Jonathan Clauss, men etter en VAR-sjekk pekte han i stedet på straffemerket.

Clauss hadde bare vært på banen i noen sekunder før han forårsaket straffesparket.

– Det er blytungt for Clauss, som har lyst til å være en del av VM-troppen. Han bør vise seg frem for å være en del av den, sa TV 2-kommentator Endre Olav Osnes om Lens-spilleren.

Før det hadde Adrien Rabiot sendt franskmennene i ledelsen like etter pause.

Mål: Rabiot (FRA) 0-1 (52)

Rabiot spilte en flott vegg med Wissam Ben Yedder før han kom fri alene med Dominik Livakovic. 27-åringen gjorde ingen feil.

Med Kramaric' utligning har fortsatt Frankrike til gode å vinne i Nations League. De står med ett poeng på to kamper før møtet med Østerrike senere denne uken. De ledet også mot Danmark, men to scoringer fra Andreas Cornelius vendte kampen i dansk favør.

De måtte også klare seg uten Kylian Mbappé mot Kroatia. Stjernespissen ble henvist til benken etter at han fikk seg en smell mot Danmark.

Kroatia møter Danmark borte i neste kamp. De står også med ett poeng etter at de ble slått med 0-3 mot Østerrike i den første kampen.

Relatert

Se dagens overskrifter

Mer innhold fra TV 2