RYKTENE FORTSETTER: Kylian Mbappés nye kontrakt i mai har ikke satt en stopper for spekulasjonene rundt franskmannen. Foto: FRANCK FIFE / AFP
RYKTENE FORTSETTER: Kylian Mbappés nye kontrakt i mai har ikke satt en stopper for spekulasjonene rundt franskmannen. Foto: FRANCK FIFE / AFP

Marca: Mbappé vil bort – PSG vil kun selge til Liverpool

Kylian Mbappé (23) føler seg sviktet av Paris Saint-Germain, melder spansk storavis. PSG-direktør Luís Campos nekter for påstandene.

Se PSG-Benfica på TV 2 Sport 1 og TV 2 Play fra klokken 20.45.

I mai skrev Kylian Mbappé under på en ny kontrakt med Paris Saint-Germain, men det har ikke stoppet spekulasjonene rundt spissen.

Nå melder Madrid-avisen Marca at Mbappé vil forlate PSG i januar.

Ifølge den spanske storavisen skal Mbappé ha bedt om å forlate PSG allerede i juli – om lag to måneder etter at han forlenget kontrakten.

Den franske avisen Le Parisien melder det samme, og skriver i tillegg at sportsdirektør Luís Campos også kan forlate Parc des Princes.

Campos avviser Mbappé-meldingene overfor Canal+ før avspark i tirsdagens Champions League-kamp mot Benfica.

Nå tar Haaland-klippet av – sett av fem millioner

Kylian Mbappé skal ønske en overgang til Real Madrid, som har vært sterkt koblet til franskmannen i flere år, men PSG skal ifølge Marca kun være åpne for å selge Mbappé til Liverpool. Merseyside-klubben skal ha prøvd seg på Mbappé tidligere i år.

Forholdet til Florentino Pérez og Nasser Al-Khelaifi, presidenter i henholdsvis Real Madrid og Paris Saint-Germain, skal være svært kjølig etter den forrige overgangssagaen rundt Mbappé og klubbenes ulike standpunkt i Superligaen, der PSG ikke var en del av selskapet.

Mbappé skal føle seg sviktet av PSG på grunn av det han opplever som brudd på flere løfter etter forlengelsen i mai. Superspissen har også antydet at han mistrives i sin rolle som midtspiss på PSG.

FORLENGET: Så sent som i mai forlenget Kylian Mbappé (t.h.) med Paris Saint-Germain. Her poserer han med klubbdirektør Nasser Al-Khelaifi. Foto: Michel Spingler / AP
FORLENGET: Så sent som i mai forlenget Kylian Mbappé (t.h.) med Paris Saint-Germain. Her poserer han med klubbdirektør Nasser Al-Khelaifi. Foto: Michel Spingler / AP

– Treneren vet at jeg spiller på landslaget sammen med en nummer ni (Olivier Giroud), som binder opp forsvarere, slik at jeg kan angripe rom. Det er annerledes i Paris. Der blir jeg bedt om å spille enslig spiss, så det er annerledes, sa Mbappé til L'Équipe i september.

Før tirsdagens Champions League-kamp mot Benfica måtte Christophe Galtier svare på spørsmål om Kylian Mbappé.

– Jeg vet ikke hva som ble sagt til Kylian før jeg kom hit, men vi diskuterte flere ganger i sommer å se etter en annen spisstype for at Kylian skal utvikle seg videre, men spilleren kom aldri, sier Galtier.

Tidligere i høst avslørte L'Équipe at Mbappés kontrakt utløper sommeren 2024, ikke 2025 – slik det sto på drakten han holdt opp da klubben annonserte forlengelsen av kontrakten i mai.

Se utdelingen av Gullballen (Ballon d'Or) på TV 2 Sport 1 og tv2.no mandag fra klokken 19.30.

Ramos ydmykes – sparker etter Neymar