Mallorca sjokkerte Valencia

Valencia presset hardt på for å få med poeng fra toppkampen mot Mallorca, men måtte forlate ferieøya med 2-3-tap.

Real Mallorcas Ruben Gonzalez (T.H.) i duell med Valencias Alejandro Dominguez. (Foto: STRINGER/SPAIN/REUTERS)

Mallorca - Valencia: 3-2

Dermed er det bare fem poeng som skiller lagene. Valencia har fortsatt kontroll på tredjeplassen, men Mallorca nærmer seg på plassen bak.

Mallorca åpnet godt på eget gress. Gonzalo Castro puttet inn 1-0 med høyrefoten etter sju minutter, mens Pierre Webo headet inn 2-0 kvarteret senere.

Ledelsen holdt seg til hvilen, men annen omgang var ikke mer enn et minutt gammel da Jordi Alba reduserte for Valencia og skapte ny spenning. Mye av den spenningen forsvant da Manuel Fernandes satte ballen i eget nett og ga Mallorca 3-1.

Pablo Hernandez ga Valencia nok en redusering helt på tampen av kampen, men da Manuel Fernandes fikk se det røde kortet like etter gikk mye av luften ut av Valencia-laget. (©NTB)