Keeperen ødela festen for England: – Skrekkelig kamp

Nick Pope rotet det til for England.

England - Tyskland 3-3

Se tabben i videovinduet øverst!

England så ut til å ha snudd 0-2 til 3-2 mot Tyskland på Wembley, men tre minutter før full tid kom en forferdelig tabbe fra Nick Pope.

England-målvakten fikk en ball rett på seg, og han slo ballen rett ut i beina til Kai Havertz, som kunne sette inn 3-3 for Tyskland.

3-3 ble resultatet i den siste gruppespillkampen i Nations League.

– Det har vært en skrekkelig kamp for Pope. Han rørte det til med beina i første omgang. Det holdt på å koste, kommenterte TV 2s fotballekspert Simen Stamsø-Møller.

Pope, som i sommer meldte overgang fra Burnley til Newcastle, viste alt annet en tillitvekkende spill med ballen i beina i første omgang.

– Et par feil gjorde at vi slapp inn målene, men jeg fokuserer på at vi spilte med utrolig innsats og tro, og det har vi ikke vist i de siste kampene. Publikum kunne se det, sier Englands landslagssjef Gareth Southgate til ITV, gjengitt av Sky Sports.

Jordan Pickford, som har vært Gareth Southgates foretrukne valg mellom stengene, er for tiden ute med en lårskade.

Sammendrag: England - Tyskland 3-3

England lå under 0-2 etter Kai Havertz' drømmescoring i midten av første omgang, men i løpet av elleve minutter var kampen snudd. Først reduserte Luke Shaw, før innbytter Mason Mount utlignet. Jude Bellingham skaffet et straffespark som Harry Kane hamret i mål til 3-2.

Tre minutter før slutt ble imidlertid England-festen ødelagt. Serge Gnabrys langskudd var ikke særlig bra, men nok til å skape trøbbel for Nick Pope, som slo ballen rett ut til Kai Havertz. Chelsea-spilleren fikset 3-3. Flere scoringer ble det ikke på Wembley mandag kveld.

– Det var veldig bra av oss å komme tilbake og ta ledelsen, men så kom det dessverre enda en feil. Laget viste mentalitet og innsats. Vi vant ikke, men vi kan være stolte, og det lover godt inn mot VM, sier England-kaptein Harry Kane til Channel 4, gjengitt av BBC.

Mobbes for video – sett av ti millioner

I første omgang ble Manchester City-spiller John Stones byttet ut. Midtstopperen holdt seg til baksiden av låret.